Десерт, який задовольнить навіть професійні запити можна приготувати всього з двох інгредієнтів, і при цьому його навіть випікати не треба! Насичений шоколадний смак, жодного цукру чи желатину - такий рецепт зможе приготувати кожний.

Простий шоколадний десерт

Для цього рецепта знадобляться лише вершки та шоколад. Для початку, розтоплюємо плитку шоколаду зручним для вас способом: на водній бані, у мікрохвильовці чи заливши шоколад гарячими вершками - у будь-якому разі, 100 мілілітрів гарячих вершків треба буде вмішати у шоколад вже на цьому етапі.

Далі готуємо збиті вершки. Для цього охолоджені вершки збиваємо міксером в охолодженому посуді. У вершки вмішуємо шоколадну суміш, продовжуємо збивати до однорідної маси.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Після цього розподіляємо шоколадний десерт по креманках (якщо використати кондитерський шприц, подачу можна зробити особливо ефектною). Ставимо посудини до холодильника на 30 хвилин. Перед подачею прикрашаємо тертим шоколадом, шоколадними прикрасами, м'ятою, кондитерськими крихтами чи ягодами - тут можна дати свободу фантазії.

ДЕСЕРТ ИЗ 2 ИНГРЕДИЕНТОВ!!! ОБАЛДЕННЫЙ ВКУС!!! БЕЗ выпечки! БЕЗ желатина! Шоколадный десерт

ДЕСЕРТ ИЗ 2 ИНГРЕДИЕНТОВ!!! ОБАЛДЕННЫЙ ВКУС!!! БЕЗ выпечки! БЕЗ желатина! Шоколадный десерт Подробности по ссылке https://simplefoodrecipes.info/shokoladnyj-muss/

Geplaatst door Рецепты Simple Food op Dinsdag 12 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тістечка, вафлі, кекси і торти — рецепти приготування улюблених десертів з дитинства.

Як повідомляв портал Знай.ua, Швидкий десерт, що тане у роті — приготування пісочного тістечка з вишневим конфітюром.

Також Знай.ua писав, Готуємо кремовий пиріг без краплі цукру, корисний і смачний десерт.