Складно уявити людину, байдужу до вареників. Ситні, смачні і доступні, вареники стали частиною кулінарної культури України і багатьох інших країн світу.Їх роблять різної величини і форми, готують найрізноманітнішими способами, вареники бувають солодкими, так і солоними.

Вареники, скріншот: YouTube
Вареники, скріншот: YouTube

Хочете порадувати домашніх? А може, здивувати гостей? Представляємо топ-10 начинок для варенков. За вуха не відтягнете від столу тих, хто тільки відчує цей божественний смак. Хто сказав, що вареники повинні бути неодмінно з вишнею, сиром, капустою або м'ясом? Можна комбінувати продуктыы, а то і зовсім додавати несподівані.

Вареники, скріншот: YouTube
Вареники, скріншот: YouTube

  1. 3 варених яйця з зеленою цибулею. Цибулю і яйця нашаткувати однаковими за розміром шматочками.
  2. 2 склянки ягід жимолості пересипаними 6 ч. л. цукру.
  3. 250 г ревеню, цукор за смаком. Стебла ревеню очистити від жорстких волокон і порізати невеликими шматочками. У кожен вареник вкладати по 1 ч. л. ревеню та посипати начинку цукром.
  4. 2 шт. буряка загорнути у фольгу і запекти в духовці до м'якості (приблизно 1 год), потерти буряк на крупній тертці, додати в начинку 1, 5 ст. рікотти і 2 ст. л. панірувальних сухарів. Подавати страву до столу, приправивши вареники маком.
  5. 400 г бринзи, жовток 1 яйця, сіль, перець, кріп, нарізане на маленькі шматочки і підсмажене сало ретельно перемішати.
  6. 1 стакан білої квасолі зварити, Часник загорнути у фольгу і запекти. Цибулю спасерувати в олії. Порізати гриби на дрібні шматочки і підсмажити їх на рослинному маслі. Пропустити гриби, квасоля, часник і цибулю через м'ясорубку, змішати до однорідної маси
  7. 600 г сирого філе судака, 100г. сала, 2 зубчики часнику, 2 шт. ріпчастої цибулі, 100 г будь-якого плавленого сиру подрібніть в м'ясорубці.
  8. 1 кг яловичого фаршу обсмажити з дрібно нарізаною цибулею на олії, додати 0, 5 кг квашеної капусти (капусту попередньо віджати, видалити рідину)
  9. 400 г сиру, 3 ч. л. кориці, 100 г мелених горіхів, 2 яйця, 3 ст. л. цукру перемішати до однорідної маси.
  10. Нашинковать500 г свіжої капусти, додати 4 шт. варених і дрібно нарізаних грибів, дрібно нарізане філе солоної оселедця, дрібно нарізаний і пасеровану цибулю, перець і сіль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником. Сирні палички в лаваші з часником — це дуже швидка і смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини

Як повідомляв портал "Знай.іа", ситний турецький суп з червоної сочевиці — блюдо, яке зарядить енергією на весь день. Готується швидше, ніж квасоля або горох – оригінальний рецепт ситного турецького супу з сочевиці

Також Знай.іа" писав, картопляні биточки, як в дитинстві — швидкий рецепт улюбленої страви, яка розлетиться моментально