Універсальний рецепт солодкого крему підійде практично до будь-якого виду коржів. Головною родзинкою цього крему є те, що його смак нагадує справжній пломбір. Крім того, він чудово просочує коржі торта і має неймовірний запах.
Для приготування крему потрібно використовувати м'яке масло. Змішайте сметану з яйцями та цукром, додайте борошно, цедру і ванілін. Поставте яєчно-сметанную суміш на водяну баню, постійно помішуючи, дочекайтеся, коли маса загусне. Масло збийте вінчиком, з'єднайте з остиглим кремом.
Цей крем виходить надзвичайно повітряним і апетитним, попри те, що готувати його дуже просто. Більше того, для його приготування знадобляться лише найпростіші продукти.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше