Домашня печінкова ковбаса перевершить усі ваші сподівання. З цим натуральним м'ясним виробом по якості й близько не зрівняються магазинні продукти сумнівного складу, підозрілої консистенції та далеко не найапетитнішого запаху. Домашній
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Печінка свина - 1 кг
- Сало - 300 г
- Цибуля - 2 шт.
- Лавровий лист - 2-3 шт.
- Чорний перець горошком - 5 шт.
- Перець духмяний - 5 шт.
- Гвоздика - 1 шт.
- Сіль за смаком
- Кишки - 100 г
- Чорний перець мелений за смаком
Приготування:
Свинячу печінку і сало відваріть в окремих каструлях з додаванням у воду солі у співвідношенні 1 ст. л. солі на 1,5 л води. Пропустіть зварені продукти через м'ясорубку разом з цибулею. Додайте трохи солі і мелений перець. Ретельно все вимішайте. Обробіть оболонку для ковбаси — для цього її потрібно вивернути навиворіт і промити холодною водою кілька разів. Начиніть її печінковим фаршем.
Проткніть ковбасу голкою в декількох місцях і відварюйте в підсоленій воді з додаванням перцю горошком, лаврового листа і гвоздики протягом 30 хвилин (1 ч. л. солі на 1,5 л води). Коли ковбаса вже охолоне, оболонку можна зняти. Сало надає ковбасі соковитості, при бажанні його можна замінити беконом, а також додати приблизно 300 г свинини. А свинячу печінку можна замінити яловичою. Замість кишки також можна використовувати пакет або рукав для запікання.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,