Кабачок настільки універсальний овоч, що з нього можна зробити навіть дивовижний десерт. Ананаси з кабачків виходять відмінні і далеко не одразу їх можна відрізнити від натуральних. Такий "тропічний фрукт" можна додавати у десерти, салати або піцу. А в закрутку можна додавати й інші фрукти.

Інгредієнти:

  • 1 кг кабачків (молодих)
  • 350 мл ананасового соку
  • 100 г цукру
  • 0,5 ч. л. лимонної кислоти
  • щіпка ваніліну

Ананаси з кабачків, скріншот: YouTube
Ананаси з кабачків, скріншот: YouTube

Приготування:

Кабачки помити і очистити від шкірки. Нарізати кільцями товщиною 1,5–2 см. З допомогою чарки вирізати середину та прибрати залишки насіння. Змішати в каструлі ананасовий сік, цукор, лимонну кислоту і ванілін. Додати кабачки, довести до кипіння і готувати ще 15 хвилин, періодично помішуючи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Показати ще

Тепер потрібно простерилізувати банки і розкласти в них кабачки. Залити киплячим сиропом і закатай кришками.

Ананаси з кабачків, скріншот: YouTube
Ананаси з кабачків, скріншот: YouTube

Ананаси з кабачків, скріншот: YouTube
Ананаси з кабачків, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання

Як повідомляв портал "Знай.uа", з фрикадельками, класичний курячий та з макаронами — легкі весняні супи на будь-який смак. Чудове тріо — легкі супи на курячому бульйоні на будь-який смак

Також Знай.uа" писав, домашня натуральна ковбаса з печінки – ви й не згадаєте про магазинну. Домашня печінкова ковбаса, яка перевершить усі ваші сподівання