Салат "Нічний" його невідомий автор чи авторка назвали так, припустивши, що він ідеально підійде для вечірнього перекусу. Маючи в собі значну білкову складову, салат виходить дуже ситним, а свіжі овочі лише доповнюють страву. 

Рецептом салату ділиться портал SM News, хоча це лише варіація на тему класичного нісуазу.

Інгредієнти

Спосіб приготування

Стручкову квасолю відварюємо. Відразу після варіння залийте її холодною водою ,щоб вона не втратить колір.

Відварюємо яйця вкруту. 

Для заправки в окремій мисці змішуємо масло, винний оцет, сіль, перець. Сюди ж додаємо пропущений через прес зубчик часнику. Все перемішуємо. 

Тепер повертаємося до квасолі. Зливаємо холодну воду, а квасолю поміщаємо в салатник. Перець чистимо і нарізаємо соломкою, відправляємо в салатницю. Цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо туди ж. 

Добре все перемішуємо і заливаємо приготовленим соусом.

Банку тунця відкриваємо, зливаємо рідину і окремими шматочками викладаємо на салат. Яйця чистимо, ріжемо на четвертинки, додаємо в салат.

 Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше 

Нагадаємо, Легкий салат з морепродуктів: покроковий рецепт, який сподобається кожному.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Мімоза" і "Шуба" поряд не стояли - як приготувати салат з тунцем, всього три складові.

Також Знай.ua писав, Весняний салат для імунітету — свіжа зелень та овочі захистять організм, бомбезний рецепт.