Однією з найбільш популярних рибних закусок є салат з тунцем, огірком і яйцем. Тунець ідеально підходить для салатів, оскільки він жирний і не має дрібних кісток. Та і приготувати такий салат просто — він смачний і не потребує значних затрат часу. Зазвичай для
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти для салату
- банка консервованого тунця у власному соку;
- 2 свіжих огірки;
- 2 яйця;
- пучок зеленої цибулі;
- майонез і сметана в співвідношенні 1:1;
- сіль.
Приготування:
Огірки помити і нарізати брусочками. Дрібно нарізати промиту і обсушену зелень. Відварити яйця, остудити їх, а тоді подрібнити на невеликі шматочки. Тунець відкинути на друшляк, щоб рідина добре скла, а тоді розім'яти рибу виделкою. У великій місткості перемішати всі компоненти і заправити салат сметанно-майонезною сумішшю або олією з діжонською гірчицею. Також можна салат не вимішувати, а викласти шарами, змащуючи соусом.
За бажанням можна використовувати додаткові приправи, які додадуть закусці аромату. Крім того, у салат можна покласти й додаткові інгредієнти, наприклад авокадо, консервовану кукурудзу, помідор, зелений горошок, пекінську капусту. А свіжий огірок можна замінити консервованим.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua", коли від гречки вже нудить —
Також "Знай.ua" писав,