Ягідне йогуртове морозиво - це ідеальна їжа у 30-градусну спеку. Готується за лічені хвилини, а задоволення залишається з вами аж до наступного разу. Блогерша поділилась простим рецептом морозива, таке робили в торговому центрі біля її школи. Покупець сам вибирав ягідки, горішки і тобі збивали їх з морозивом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Як частий мандрівник скажу вам гідно Венеціанської джелатерії (кафе з морозивом). Головне, взяти хороше морозиво", - зазначає вона.
⠀Для морозива потрібно:
⠀
Ванільне морозиво - пломбір 3 кульки - будь-якої фірми
Заморожена/свіжа малина (або інші ягоди) - 2 ст ложки
Горіхи: у мене кешью і волоський горіх - 1 ст. ложка
Грецький йогурт/сметана - 1 ст ложка (можна без нього)
Викладіть в блендер морозиво, ягоди, горішки, грецький йогурт і збий пів хвилинки до однорідної консистенції - ось так.
⠀
Подавати одразу, поки холодне.
Таке морозиво буде ідеально смакувати із горішками, підсмаженими на сухій сковороді — горіховий смак буде більш насиченим, і це залишає приємний післясмак.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати кабачки з горіхово-часниковою заправкою.
Як повідомляв портал "Знай.ua" для читачів підготували дієтичний рецепт курки по-французьки.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати пряну скумбрію за рецептом Гордона Рамзі.