Як відомо, чимало людей полюбляють солодкі кремові торти, але чимало з них бояться "підхопити" зайві кілограми. А відтак, у мережі оприлюднили унікальний рецепт торту, який не тільки корисний, а й вбереже вас від зайвих калорій.

Інгредієнти для тіста:

  • Вівсяна мука - 250 грамів, дивіться на консистенцію, тісто має бути тягучим;
  • Терта морква - 100 грамів;
  • Яйця - 2 шт;
  • Курага - 4 шт;
  • Кефір - 200 мл;
  • Рослинна олія - 1 ст. ложка;
  • Розпушувач - 1/2 ч.ложки
  • Підсолоджувач за смаком, я просто додала дрібно нарізані фініки;
  • Щіпка солі;
  • Спеції за смаком. 

Сирний торт

Інгредієнти для крему:

  • М'який Сир - 200 грам;
  • Брикетний сир - 200 грам;
  • Підсолоджувач (можна мед) - до смаку;
  • Лимонний сік - 1 ч.ложка;
  • Ванілін – за смаком.

Спосіб приготування – тут все дуже просто:

Популярні новини зараз

Молодий киянин сигонув з мосту Патона "заради друзів"

У Львові родич "Хатіко" підняв настрій перехожим - "Рахуємо посмішки"

Українська Кардашьян закрилася у примірювальній магазину і почала "любити" себе

Поки Тарзан зраджував Корольовій, її колишній ощасливив одразу двох дівчаток

Показати ще

Даних інгредієнтів замішуємо тісто, ділимо на дві частини і випікаємо 20-25 хв при температурі 180 градусів. Даємо коржам охолонути і збираємо їх разом з кремом, який варто приготувати напередодні. Для прикраси можна взяти курагу і мигдальні пластівці.

View this post on Instagram

⠀ Наверное, это был самый «долгомонтируемый» ролик🤪. Как то много всего навалилось, но мы исправимся и будем грузить почаще 😉. ⠀ Рецепт простой! Не очень быстрый, но простой!) если вы лютый сладкоежка, возможно, вам такой торт не зайдёт. Но если вы ищите безопасную альтернативу десерту- то это ТОП! ⠀ ТЕСТО: ⠀ ✅ Овсяная мука ~250 гр, смотрите на консистенцию, тесто должно быть тягучим; ✅ Тертая морковь ~ 100 гр; ✅ Яйца - 2 шт; ✅ Курага- 4 шт; ✅ Кефир - 200мл; ✅ Растительное масло ( у меня арахисовое) - 1 ст.ложка; ✅ Разрыхлитель - 1/2 ч.ложки ✅Подсластитель по вкусу, я просто добавила мелко нарезанные финики; ✅ Щепотка соли ✅ Специи по вкусу. У меня только корица, можно добавить ещё чуток имбиря, если любите! ⠀ КРЕМ: ⠀ ✅ Мягкий творог- 200гр; ✅Брикетный творог~ 200гр; ✅ Подсластитель ( можно мёд)- по вкусу; ✅ Лимонный сок - 1ч.ложка; ✅ Ванилин- по вкусу👌🏻. ⠀ Тесто делим на две части и выпекаем 20-25 мин при температуре 180 градусов. Даём коржам остыть и собираем вместе с кремом. Я для украшения взяла курагу и миндальные хлопья. Но это уже полёт вашей фантазии!) Готово!) ⠀ Торт абсолютно ПП! Можно кушать сколько влезет!) ———— Если вдруг вам захочется поблагодарить меня, то комбо из «лайк-комментарий-сохранение» заставит меня бегать и прыгать по квартире от радости ❤️

A post shared by 🌸 Veronika Isaeva (@_veronikushka_) on

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше 

Нагадаємо, за таким рецептом дерунів ви ще не готували – хрусткі картопляні оладки по-німецьки. 

Як повідомляв портал "Знай.uа", їжа богів — готуємо смачну рибу за рецептом древніх племен. Приготування північноєвропейській холодної закуски з риби

Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки