Щоб отримати ароматні та ніжні сирники, які не розвалюються та не чорніють на сковорідці, слід дотримуватися певних правил. Найчастішими помилками є погана консистенція тіста і неправильна температура приготування. Пропонуємо рецепт, за яким виходять лише ідеальні сирники.

Інгредієнти:

  • 400 г сиру без крупинок 5 % жирності
  • 4 ч. л. цукру
  • 1 яйце
  • 6 ст. л. борошна (без гірки)
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • ягоди за смаком
  • цукрова пудра за смаком

Сирники, скріншот: YouTube
Сирники, скріншот: YouTube

Приготування:

Для приготування сирників краще взяти антипригарну сковороду. Заздалегідь розігрійте її на мінімальному вогні. У великій місткості змішайте сир і цукор, додайте яйце і борошно. Ретельно перемішайте. Борошно просіювати не потрібно. Змастіть розігріту сковороду вершковим маслом. Масло повинно танути, а не шипіти.

Популярні новини зараз
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Виделкою візьміть невеликий шматочок м'якого тіста, скачайте його в кульку і злегка придавіть, формуючи таким чином майбутні сирники. Невеликими партіями викладайте їх на сковороду. Готувати кілька хвилин з обох сторін, поки не підрум'яняться. Періодично перевіряйте готовність, злегка піднімаючи їх виделкою.

Готовий десерт прикрасіть жменею ягід на свій смак і посипте цукровою пудрою, використовуючи сито. Приготування такого апетитного сніданку займе не більш, ніж пів години.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, старий бабусин рецепт — приготування класичного лечо з перцю і помідорів на зиму. Універсальний помічник у приготуванні найрізноманітніших страв

Як повідомляв портал "Знай.uа", цю закуску зметуть зі стола вмить — апетитні рулетики з баклажанів з сиром та часником

Також Знай.uа" писав, пельмені в горщиках з грибами та сиром — як із простого набору продуктів зробити святкову страву. Зі звичайних пельменів виходить страва, гідна святкового застілля