Звичайнісінькі пельмені стануть вишуканим блюдом, якщо їх приготувати у горщиках в сметанно-сирному соусі з додаванням спецій цибулі і часнику. дуже проста у приготуванні та водночас досить ситна і смачна. Відповідний рецепт опублікував YouTube-канал "Грильков".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Печериці — 7-8 штук;
- Цибулина — 1 штука;
- Соняшникова олія — 3 ст. ложки;
- Заморожені пельмені — 600 грамів;
- Сметана — 200 грамів;
- Вода — 200 або 250 мл;
- Сир — 50-70 грамів;
- Зелень — на ваш смак;
- Часник — 2-3 зубчики;
- Сіль — на ваш смак;
- Чорний мелений перець за смаком.
Приготування:
У сковорідці на рослинній олії обсмажте протягом 6 хвилин нарізані печериці та цибулю. Заморожені пельмені помістіть в сковорідку з розігрітою олією та обсмажте до рум'яної скоринки протягом декількох хвилин. Змішайте сметану і воду з натертим на дрібній тертці сиром, сіллю, перцем і подрібненим часником і зеленню. Додайте гриби з цибулею.
Обсмажені пельмені розкладіть по горщиках. Повністю покрийте пельмені отриманим сметанно-грибним соусом. Запікати страву у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин. Апетитна скоринка вийде, якщо на 5 хвилин забрати з горщиків кришки.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, . Домашній торт "Крем-брюле" з вишнею без випікання
Як повідомляв портал "Знай.uа", . У вас вийдуть цілісні і кисленькі абрикоси в цукровому ароматному сиропі
Також Знай.uа" писав,