Голубці з пекінської капусти виходять смачнішими, ніж звичайні. Такі рулетики набагато м'якші і навіть ніжніші на смак. Єдиний мінус — вони розвалюються на ходу. Нестандартний спосіб приготування голубців з пекінської капусти пропонує сайт "Со вкусом". Така закуска підійде як на обід, так і на перекус. Готується вона швидко, а розлітається ще швидше.

Інгредієнти:

  • Капуста пекінська - 1 шт.
  • Курячий фарш - 500 г
  • Яйце - 4 шт.
  • Імбир - 1 ст. л.
  • Зелена цибуля - 15 г
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Перець чилі - 1 ч. л.
  • Панірувальні сухарі — за смаком
  • Соняшникова олія — за смаком

Голубці з пекінської капусти, скріншот: YouTube
Голубці з пекінської капусти, скріншот: YouTube

Приготування:

Від качана пекінської капусти відріжте тверду частину. Закип'ятіть в каструлі воду і трохи підсоліть. По черзі опустіть в окріп кожен листок не більш ніж на пів хвилини. Потім відкладіть їх остигати.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Для приготування начинки куряче філе перемішайте з одним яйцем і рубаною зеленою цибулею, соєвим соусом і перцем чилі. Туди ж додайте натертий імбир і кукурудзяний крохмаль. Перемішайте.

Голубці з пекінської капусти, скріншот: YouTube
Голубці з пекінської капусти, скріншот: YouTube

На кожен розм'яклий лист викладіть по 1 ст. л. м'ясної начинки. Згорніть її в рулетик. Яйця, що залишилися, перемішайте та занурте у цю суміш рулетик, потім обваляйте його в панірувальних сухарях. Готуйте на розігрітій олії хвилини 4–5.

Готові голубці з пекінської капусти викладіть на паперову серветку, щоб вбрався зайвий жир. До столу подавайте їх злегка охолодженими. Голубці з пекінської капусти найкраще поєднуються зі сметанним соусом з зеленню і часником.

Голубці з пекінської капусти, скріншот: YouTube
Голубці з пекінської капусти, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, старий бабусин рецепт — приготування класичного лечо з перцю і помідорів на зиму. Універсальний помічник у приготуванні найрізноманітніших страв

Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників

Також Знай.uа" писав, пельмені в горщиках з грибами та сиром — як із простого набору продуктів зробити святкову страву. Зі звичайних пельменів виходить страва, гідна святкового застілля