Голубці з пекінської капусти виходять смачнішими, ніж звичайні. Такі рулетики набагато м'якші і навіть ніжніші на смак. Єдиний мінус — вони розвалюються на ходу. Нестандартний спосіб
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Капуста пекінська - 1 шт.
- Курячий фарш - 500 г
- Яйце - 4 шт.
- Імбир - 1 ст. л.
- Зелена цибуля - 15 г
- Кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л.
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Перець чилі - 1 ч. л.
- Панірувальні сухарі — за смаком
- Соняшникова олія — за смаком
Приготування:
Від качана пекінської капусти відріжте тверду частину. Закип'ятіть в каструлі воду і трохи підсоліть. По черзі опустіть в окріп кожен листок не більш ніж на пів хвилини. Потім відкладіть їх остигати.
Для приготування начинки куряче філе перемішайте з одним яйцем і рубаною зеленою цибулею, соєвим соусом і перцем чилі. Туди ж додайте натертий імбир і кукурудзяний крохмаль. Перемішайте.
На кожен розм'яклий лист викладіть по 1 ст. л. м'ясної начинки. Згорніть її в рулетик. Яйця, що залишилися, перемішайте та занурте у цю суміш рулетик, потім обваляйте його в панірувальних сухарях. Готуйте на розігрітій олії хвилини 4–5.
Готові голубці з пекінської капусти викладіть на паперову серветку, щоб вбрався зайвий жир. До столу подавайте їх злегка охолодженими. Голубці з пекінської капусти найкраще поєднуються зі сметанним соусом з зеленню і часником.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, старий бабусин рецепт —
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,