Виявляється, всім звичний борщ може бути не лише червоним. В результаті вдалого експерименту народилася нова унікальна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Вода - 2 л
- Курячий фарш - 500 г
- Бекон - 150 г
- Закваска - 400 мл
- Моркву - 2 шт.
- Цибулю - 2 шт.
- Стебло селери - 3 шт.
- Петрушка - 1 пучок
- Картопля - 3 шт.
- Гірчиця - 3 ч. л.
- Яйце - 5 шт.
- Сіль - за смаком
- Чорний перець (мелений) - за смаком
- Часниковий порошок - за смаком
- Майоран - за смаком
- Перець чилі - за смаком
- Паприка - за смаком
Приготування:
Воду у каструлі доведіть до кипіння. З фаршу сформуйте маленькі фрикадельки. Покладіть їх в киплячу воду і варіть близько 20 хвилин, а тоді витягніть на тарілку. Всі овочі очистіть і подрібніть, тоді покладіть їх у воду, в якій варилося м'ясо. Варіть овочі до м'якості 45 хвилин, потім додайте закваску, гірчицю і спеції. Варіть ще кілька хвилин. Зніміть каструлю з вогню, перемішайте і охолодіть.
Тепер обсмажте порізаний бекон, відваріть яйця круто, петрушку подрібніть. Очистіть яйця і поріжте на четвертинки. Розлийте суп по тарілках. Додайте порційно декілька четвертинок яєць, бекон і фрикадельки. Посипте петрушкою. В оригінальному рецепті це блюдо подається охолодженим.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, старий бабусин рецепт —
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,