Освіжаючий коктейль з натуральних продуктів придумала американська фахівчиня Синтія Сасс. Вона створила його як додаток до розробленого нею плану харчування. Синтія Сасс домагалася, щоб напій був не лише корисним, але і смачним.

Як пише "Важно знать", дослідження показали, що ті, хто пив воду, значного ефекту не отримували. Але якщо додати її до раціонального харчування і мінімального фізичного навантаженням, то результат перевершує всі очікування. Напій допоможе зняти набряклість, поліпшить метаболізм, живитиме клітини шкіри. Його краще готувати ввечері, щоб до ранку вода настоялася і зберігати у холодильнику.

Приготування води Сассі, скріншот: YouTube
Приготування води Сассі, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

  • 2 л чистої води
  • 1 огірок
  • 1 ст. л. натертого кореня імбиру
  • 12 листя перцевої м'яти
  • 1 лимона

Приготування:

Популярні новини зараз

У Києві іноземець напав на 8-річну крихітку - виривалася і кликала на допомогу

На Львівщині затримали неадекватів, які влаштували "дикий Захід" на АЗС - в одній руці пляшка, в іншій - пістолет

Філатов пішов "війною" на Генпрокуратуру через сміттєві баки: "Сепаратисти, терористи і наркоторговці"

У Львові лікарню спіймали на "кишенькових " тарифах, ні квитанції, ні чека - "1200 гривень за три хвилини"

Показати ще

Зніміть шкірку з кореня імбиру і натріть його на дрібній тертці до стану кашки. Наріжте лимон і огірок тонкими кружечками. Очистіть листя м'яти від гілочок, а потім надірвіть їх руками — їх можна навіть трохи пом'яти.

Вода Сассі, скріншот: YouTube
Вода Сассі, скріншот: YouTube

Залийте всі інгредієнти чистою водою. Потім поставте у холодильник на 10–12 годин. Бажано вжити всю приготовану воду протягом дня. Однак не варто змушувати себе пити воду тоді, коли організм цього не хоче. Напій можна урізноманітнити на свій смак, наприклад, додати лайм, апельсин або гілочка шавлії.

Вода Сассі, скріншот: YouTube
Вода Сассі, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, старий бабусин рецепт — приготування класичного лечо з перцю і помідорів на зиму. Універсальний помічник у приготуванні найрізноманітніших страв

Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників

Також Знай.uа" писав, пельмені в горщиках з грибами та сиром — як із простого набору продуктів зробити святкову страву. Зі звичайних пельменів виходить страва, гідна святкового застілля