Різноманітні страви з лаваша ідеальний варіант для перекусу або й повноцінного прийому їжі. Щобільше, в лаваш можна закручувати все, що тільки подобається. Бендерики — це українська
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 400 г м'ясного фаршу
- 1 шт. ріпчастої цибулі
- 3 листи лаваша
- 3 яйця
- 70 мл молока
- 0,5 ч. л. солі
Приготування:
Обсмажте цибулю в олії до золотистої скоринки. Потім змішайте її з м'ясним фаршем. До суміші додайте сіль і перець за смаком. Можна додати ще зелень і трохи молока, щоб легше було потім загортати. Бендерики можна зробити й взагалі без м'яса. Наприклад, з сиром і овочами.
Лаваш наріжте довгими широкими смужками, а потім загорніть у них фарш. Головне — не класти занадто багато начинки, тому що буде важко все вмістити. Готові бендерики вмокаємо у збитому яйці і обсмажуємо в олії на невеликому вогні. Можна подавати до борщу або бульйону або ж їсти просто зі сметаною і зеленню.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, старий бабусин рецепт —
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,