Літо йде повним ходом, домашніми рецептами через карантин переповнена вся мережа, від звичайних сосисок у тісті до неймовірних тортів. Прийшов час дати бій всім мережам фаст-фуду, днями з'явився дуже цікавий рецепт домашніх нагетсів, на приготування яких витрачається не так багато часу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації блогеки "smm_trener" в мережі Instagram.

"Цей рецепт набрав у TikTok 7млн переглядів за тиждень. Я обожнюю знімати відео і відразу ж озвучувати його. Але ви попросили рецепт в іншому форматі: не такому швидкому, як у TikTok. Скажу чесно: мені було дуже складно монтувати і озвучувати рецепт заново. Просто не йшло. Але я це зробила. Підтримайте, будь ласка, лайком, це дуже важливо для мене зараз.", - пише автор рецепта.

Домашні нагетси, скріншот: Instagram
Домашні нагетси, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рецепт смачних нагетсів:

"Три шматка шинки, додаємо два шматки сиру — будь-який твердий. Збиваємо яйце, одного досить. Паприку змішуємо з борошном. Панірувальні сухарі змішати з сіллю, обваляйте аля нагетси в борошні, занурте у збите яйце, потім у панірувальні сухарі, з усіх боків добряче. Смажаться вони швидко в розпеченому маслі, буквально за п'ять хвилин, кілька з одного боку, кілька з іншого. Бажано викладати на паперові рушники. Ось такі красені у нас вийшли.", - розповідає рецепт блогер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, допоможе легко схуднути і сприятиме свіжому вигляду — як приготувати чудодійну воду Сасі.

Як повідомляв Знай.uа забудьте про звичайні млинці – швидкий рецепт приготування бендериків з лаваша.

Знай.uа писав, приготування білого борщу з фрикадельками та іншими несподіваними інгредієнтами — покроковий рецепт.