Вже не так і далеко екватор цього літа. Багато дачників готуються збирати врожай кабачків, а деякі любителі смачно поїсти просто скучили за цими овочами. Якщо ви давно хотіли щось приготувати смачненьке, то незайвим буде новий рецепт — кабачків "Каррі-цукіні".

Це блюдо займає не так багато часу — всього 30 хвилин. Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації на сторінці pp_skill в мережі Instagram.

Каррі-цукіні, скріншот: Instagram
Каррі-цукіні, скріншот: Instagram

Рецепт кабачків "Каррі-цукіні"

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

-2 середніх кабачка

-2 ст. л. кокосового або авокадо масла

-1 ч. л. каррі

-1/2 ч. л. часникового порошку

-1/4 ч. л. меленого імбиру

-морська сіль і перець за смаком

- додатково: свіжі шматочки лайму і листя кінзи ⠀

Приготування:

Розігрійте духовку до 200 градусів. Великий протвінь застеліть пергаментним папером або силіконовим килимком. Наріжте кабачки кружечками. Покладіть кабачки у велику миску і посипте спеціями. Полийте маслом і добре перемішайте, щоб рівномірно покрити всі шматочки. Викладіть цукіні одним шаром на протвінь, залишаючи трохи простору між ними. Відправте в духовку і запікайте 20 хвилин. Після перших 10 хвилин переверніть їх на іншу сторону. Прикрасити свіжою кінзою, можна полити свіжим лаймом. І дуже смачні кабачки готові, смачного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, забудь про шампури — новомодний рецепт соковитого шашлику можна "забабахати" не тільки на пікніку, але і вдома.

Як повідомляв Знай.uа допоможе легко схуднути і сприятиме свіжому вигляду — як приготувати чудодійну воду Сассі.

Знай.uа писав, забудьте про звичайні млинці – швидкий рецепт приготування бендериків з лаваша.