Відома шеф-кухар Ольга Мартиновська відкрила очі своїм читачам на несподіваний факт. Виявляється, весь цей час ми з вами готували яєчню неправильно. Так, виявляється і в цій елементарній страві можна помилитися з технікою готування. Сьогодні ви навчитеся готувати яєчню правильно. Пишна, ніжна і не пригоріла ні з одного боку, вона зробить ваш сніданок ідеальним.

Як ми звикли готувати яєчню зранку? А от як попало! Кидаємо масло на холодну сковорідку, чекаємо, поки воно почне видавати страшні звуки. Потім знову ж таки, як попало, б'ємо яйця об сковорідку, щоб потім вибирати звідти шкаралупу, і засмажуємо так, що низ пригорає, а жовток залишається сирим, так ще й з гидкою сирою білковою плівкою, яка разом відбиває і апетит, і бажання продовжувати цей ранок. Хіба так можна?

Виявляється, навіть готувати таке просте блюдо, як яєчня, вимагає майстерного підходу. І ось, що рекомендує Ольга Мартиновська:

РЕЦЕПТ ПРАВИЛЬНОЇ ЯЄЧНІ

1. Попередньо вбийте яйця в миску.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

2. Нагріваємо пательню дуже ніжно і повільно, на маленькому вогні.

3.Запам'ятайте, що готувати краще на суміші рослинного і вершкового масла. Вершкове масло надає смак і ніжність, а соняшникова перешкоджає швидкому спалюванню вершкового.

4.Щойно масло на сковорідці розтануло, акуратно влийте яйця з мисочки.

5. Знову зменшуєте вогонь.

6. Тепер яєчню треба акуратно присолити. Якщо ви посипаєте її перцем — то тільки жовток, білок повинен залишатися ідеально білим.

7. Слідкуйте за тим, щоб навіть золотаві "хвостики" яєчні не потрапили в тарілку.

8. Подавайте на стіл.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, забудь про шампурах — новомодний рецепт соковитого шашлику можна "забабахати" не тільки на пікніку, але і вдома.

Як повідомляв Знай.uа, допоможе легко схуднути і буде сприяти свіжому вигляді — як приготувати чудодійну воду Сасси.

Знай.uа писав, забудьте про звичайні млинці – швидкий рецепт приготування бендериків з лаваша.