Баранина під журавлиним соусом - це страва, яка ніколи нікого не залишить байдужими. Вона підійде як і для великого святкування, так і для вечірнього поживного перекусу.

Пропонуємо вам унікальний рецепт цього м'яса, яке вийде не тільки вкрай смачним, а й готується елементарно.

Що потрібно:

  • баранина корейка - 700 г;
  • часник - 2 зубчики;
  • петрушка - 2 гілочки;
  • рослинна олія - 50 мл;
  • соль, перець за смаком.

Журавлиний соус:

  • журавлина свіжа - 80 г;
  • вода - 60 мл;
  • цукор - 90 г.

Приготовлена баранина

Популярні новини зараз
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Приготування:

  1. Баранину розрізаємо на шматочки між кісточок.
  2. Для маринаду змішуємо рослинну олію з порізаною петрушкою і видавленим часником.
  3. Змащуємо баранину і прибираємо маринуватися в холодильник на 2-3 години
  4. Для журавлинного соусу потрібно розчинити на сковороді цукор у воді і вже туди додати журавлину.
  5. Варимо на повільному вогні близько 10 хвилин, поки вся журавлина не полускається; остуджуємо і прибираємо в холодильник
  6. Обсмажуємо баранину з двох сторін на сильному вогні, а потім перекладаємо в форму і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
  7. Готову баранину можна відразу полити соусом, а можна подати окремо.

Всім смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Компот на зиму за 20 хвилин, секрети приготування смачного та насиченого напою з вишні

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт унікального салату "Осінній ліс".

Також "Знай.ua" писав, як приготувати капустяну запіканку на сковороді.