Картопля по-селянськи – це один із найстаріших рецептів приготування картоплі. Скільки століть існує – сказати неможливо. Головна особливість цієї страви полягає в особливому способі приготування, завдяки якому усередині скибочка картоплі залишається дуже м'яким і ніжним, а зовні утвориться хрустка скориночка. Цей рецепт досить простий, і приготування займе не більше 20 хвилин.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЩоб приготувати це чудове блюдо, вам знадобляться наступні інгредієнти:
картопля (смачніше буде з молодою картоплею);
сіль;
куркума;
перець чорний мелений;
паприка;
сухий часник;
соняшникова олія.
Картоплю необхідно ретельно промити, рекомендується використовувати губку, адже чистити її ви не будете. Далі картоплю слід нарізати на часточки. Потім відправляємо картоплю в киплячу воду (обов'язково саме в киплячу). Рівно через 3 хвилини картоплю потрібно зняти з вогню, злити воду і трохи остудити. Далі необхідно викласти скибочки на деко, додати спеції (за смаком), і відправити в духовку. Запікаємо протягом 10-12 хвилин при температурі 250 градусів. Краще всього їсти картоплю по-селянськи з соусом.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, допоможе легко схуднути і буде сприяти свіжому вигляді — як приготувати чудодійну воду Сассі.
Як повідомляв Знай.uа, забудьте про звичайні млинці – швидкий рецепт приготування бендериков з лаваша.
Знай.uа писав, приготування білого борщу з фрикадельками і іншими несподіваними інгредієнтами — покроковий рецепт.