Окрошка - це традиційна російська страва, яка полюбилася багатьом українцям. Серед людей йдуть чисельні дебати, що саме має служити основою цього холодного супу, однак історики переконані - саме квас був первісною основою у страві. Цей рецепт дуже простий, зробити цю літню страву зможе навіть дитина.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнти:
- Квас хлібний 1 л
- Картопля 300 г
- Варена ковбаса 200 г
- Яйце куряче 2 штуки
- Редис 150 г
- Зелень за смаком
- Сметана 300 г
- Огірки 200 г
- Сіль за смаком
Приготування
1. Картоплю відварити до готовності. Остудити, почистити. Нарізати кубиками.
2. Ковбасу нарізати кубиками. Яйця нарізати кубиками. Редис тонко нарізати. Огірки нарізати кубиками. Зелень дрібно нарізати.
3. Змішати картоплю, ковбасу, яйця, редис, огірки. Посолити, поперчити. Викласти в тарілки.
4. Залити квасом, посипати зеленню. Подавати охолодженої зі сметаною.
Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Окрошка корисна для здоров'я.
Як повідомляв портал Знай.ua, Желе буває не лише фруктовим, французький рецепт бланманже вразить близьких і гостей.
Також Знай.ua писав, що Домашню ковбасу можна приготувати без кишок, здивуйте близьких оригінальним делікатесом.