Домашня ковбаса - традиційна українська страва, але звичний рецепт з кишок і свинини може здатися заскладним і несучасним. Але свинину можна замінити курятиною, а натуральну оболонку замінити тимчасовою пластиковою. Така ковбаска стане навіть більш схожою на справжню копчену фабричну ковбасу, а приготована вона буде вдома й без жодної хімії.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти::
- Куряче філе - 1 кг
- Буряковий сік з одного буряка
- Вершки - 100 мл
- Сіль
- Сушений часник
- Копчена паприка
Приготування:
- Куряче філе порізати на шматочки середнього розміру, розділити на дві рівні частини.
- Одну частину добре подрібнити в блендері, можна відразу додати в блендер, сіль, спеції, сік буряка і вершки.
- У чаші з'єднуємо дві частини м'яса.
- Перемішуємо, викладаємо нашу масу на харчову плівку, формуємо ковбаску і згортаємо, закручуємо краї.
- У киплячу підсолену воду кладемо ковбасу і варимо на середньому вогні, 40-50 хв.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Цибрики із картоплі — традиційна білоруська страва, яка готується простіше простого.
Як повідомляв портал Знай.ua, Ковбаса може бути нашпигована антибіотиками, звідки хімічні сполуки в продуктах.
Також Знай.ua писав, Своїми руками та лише з натуральних продуктів — найкращі рецепти домашньої ковбаси.