Цього літа варто не втрачати часу дарма і запастися банками, кришками і корисними сезонними овочами. Цей рецепт підкаже, як правильно приготувати помідори часточками на зиму.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти
- - Помідор за смаком
- - Петрушка 0,5 пуч.
- - Цукор 6 ст. л.
- - Сіль 50 р.
- - Оцет 3–4 ст. л.
- - Вода 1 л
- - Лавровий лист 2 ст. л.
Приготування
1. Розріжте помідори часточками або половинками. Підійдуть як червоні, так і жовті плоди. Помістіть їх у літрову банку, додавши петрушку.
2. Для розсолу змішайте воду з цукром і сіллю. Додайте лавровий лист. Доведіть суміш до кипіння і потім додайте оцет 9%.
3. Залийте банку з помідорами киплячим розсолом. Стерилізуйте протягом 5-10 хвилин і закатайте банку.
Після приготування переверніть банки, накрийте ковдрою і дайте охолонути при кімнатній температурі. Потім можна відправляти банки в льох або в інше прохолодне місце. За бажанням помідори можна додати цибулю, часник, зелень і різні спеції.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал Знай.uа,
Також портал Знай.uа писав про