Цього літа варто не втрачати часу дарма і запастися банками, кришками і корисними сезонними овочами. Цей рецепт підкаже, як правильно приготувати помідори часточками на зиму.

Інгредієнти

- Помідор за смаком
- Петрушка 0,5 пуч.
- Цукор 6 ст. л.
- Сіль 50 р.
- Оцет 3–4 ст. л.
- Вода 1 л
- Лавровий лист 2 ст. л.

Приготування

1. Розріжте помідори часточками або половинками. Підійдуть як червоні, так і жовті плоди. Помістіть їх у літрову банку, додавши петрушку.

консервація томатів, фото sovkusom
консервація томатів, фото sovkusom

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

2. Для розсолу змішайте воду з цукром і сіллю. Додайте лавровий лист. Доведіть суміш до кипіння і потім додайте оцет 9%.

консервація томатів, фото sovkusom
консервація томатів, фото sovkusom

3. Залийте банку з помідорами киплячим розсолом. Стерилізуйте протягом 5-10 хвилин і закатайте банку.

консервація томатів, фото sovkusom
консервація томатів, фото sovkusom

Після приготування переверніть банки, накрийте ковдрою і дайте охолонути при кімнатній температурі. Потім можна відправляти банки в льох або в інше прохолодне місце. За бажанням помідори можна додати цибулю, часник, зелень і різні спеції.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, курка в банці з овочами – оригінальний рецепт зацінить кожен гурман.

Як повідомляв портал Знай.uа, в ідеальний склад згущеного молока повинно входити всього два інгредієнти.

Також портал Знай.uа писав про простий рецепт голубців у духовці, які вийдуть неймовірно поживними і корисними.