Спека, сонце, лінь, відчуття затишку... Окрошка... Замість тисячі слів... Як це чудо готується? Та дуже просто! Багато нарубаних інгредієнтів і улюблена заливка.

Окрошка з ковбасою - рецепт для спекотного літнього дня. Відмінний спосіб швидко і смачно перекусити, як можна менше стоячи біля плити, - це приготувати окрошку на кефірі, з ковбасою вареною картоплею, свіжими огірками.

Інгредієнти:
📌яйця 5 шт
📌картопля 3шт
📌огірки 2шт
📌редиска 7шт
📌ковбаса Докторська 300гр
📌пучок зелені(кріп, кінза, цибуля зелена)
📌кефір-1 літр
📌вода 0,5 літра
📌сметана 100мл
📌сік половини лимона
📌сіль за смаком

Окрошка на кефірі, скріншот: YouTube
Окрошка на кефірі, скріншот: YouTube

Приготування не складе жодних труднощів. Потрібно відварити картоплю з яйцями, потім нарізати всі інгредієнти кубиками. Додати сметану, кефір, воду, сіль і лимонний сік. Перемішати і окрошка готова!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Окрошка на кефірі, на мінеральній воді і т. д. Але окрошка класична готується лише на квасі. При цьому потрібно не солодкий, а білий хлібний квас.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як без гарячого пара за 30 секунд якісно стерилізувати банки.

Як повідомляв Знай.uа "сюрприз" для діабетиків – в АТБ знайшли напханий склом хліб.

Знай.uа писав, вся справа в підживленні – перевірені способи вирощування болгарського перцю.