Білокачанна капуста містить сполуки сірки, які при нагріванні переходять в летючий стан. Коли випаровується волога, неприємний запах заповнює всю
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ тушкованій капусті міститься невелика кількість калорій, тому це дієтичний продукт. У ньому є вітаміни В2, С, А, РР, мінеральні солі і клітковина. Тушкована капуста допоможе налагодити травлення і обмін речовин. Кулінарні поради сайту "
10 способів правильно тушкувати капусту:
1. Якщо додати в каструлю черству хлібну скоринку під час тушкування, вона вбере неприємний аромат. Однак потім її потрібно забрати зі страви.
2. Нашатковану капусту залишити на пів години, щоб сік підсох. Це значно зменшить небажаний аромат під час тушкування.
3. Лавровий лист може прибрати запах сірки, а також збагатити смак страви.
4. Нашаткуйте капусту і залийте окропом на пів години перед приготуванням.
5. Щоб запах сірки був не таким насиченим, перші 10 хвилин потрібно варити капусту з відкритою кришкою.
6. Відмінно справляться з неприємним запахом капусти кмин, волоські горіхи, кріп і петрушка. Також можна тушкувати капусту з томатною пастою, в якій є різні спеції.
7. Можна спершу зробити цибульно-морквяну засмажку, а вже в неї додати капусту. Готувати близько 7 хвилин без води, а потім долити рідину.
8. Можна також приготувати тушковану капусту з сосисками, м'ясом, гарбузом, родзинками, чорносливом або грибами. Приємний аромат забезпечено.
9. Для приготування начинки для пиріжків або пирога, тушкуйте овоч не у воді, а в молоці. Така капуста матиме більш приємний запах.
10. Просочіть марлю розчином оцту і води в пропорції 1:1 і покладіть на каструлю, а зверху накрийте кришкою. Такий розчин усуне запах сірки.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, старий бабусин рецепт —
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,