В гарний літній день не хочеться сидіти вдома, в такий час пікніки на природі - найулюбленіший спосіб відпочинку. А який же пікнік без шашлика?

Пропонуємо вам рецепт шашлика 2 в 1, у який ви закохаєтесь з першого шматочка. Тим більше, що для нього м'ясо не потрібно маринувати годинами. Все, що вам потрібно - підготувати шампури і налаштуватися на чудовий результат.

Обов'язково скуштуйте картоплю в беконі, приготовану таким чином, і ця страва стане вашою улюбленою.


Складові

Бекон - 2 кг

Картопля - 10 шт.

Лук - 2 шт.

Зерна граната - за смаком

Сіль за смаком

Чебрець - за смаком

Лимон - 1 шт.

Соняшникова олія - ​​за смаком

Червоний перець мелений


Приготування

Промийте бекон, наріжте його тонкими смужками шириною приблизно 1 см. Очистіть і розріжте навпіл бульби картоплі. Кожну половинку оберніть смужкою бекону і нанизайте отриману конструкцію на шампур.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Коли картопля з беконом буде вже на шампурах, зробіть в бульбах невеликі надрізи за допомогою ножа.

Приготуйте соус: змішайте соняшникову олію з чебрецем і червоним перцем, сіллю і соком одного лимона. Для соусу, яким потрібно змащувати шашлик, ми точних пропорцій не даємо, орієнтуйтеся на свої смакові переваги і стежте за тим, щоб суміш не вийшла дуже густою.

Обсмажуйте шашлик на мангалі до готовності, в середині приготування змастіть частування раніше приготовленим соусом з допомогою силіконової кисті. шашлик на мангалі фото
Для подачі очистіть і наріжте півкільцями цибулю і подрібніть промиту зелень.

Рекомендуємо обсмажувати шашлик з чотирьох сторін і постійно промащувати бекон з картоплею ароматним соусом. Буде дуже ароматно і апетитно, готуйтеся.

Подавайте рум'яну смакоту на тонкому лаваші, присипавши її цибулею, зеленню і зернами граната.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, старий бабусин рецепт приготування класичного лечо з перцю і помідорів на зиму.

Як повідомляв портал Знай.ua, секрети приготування ідеальних сирників

Також Знай.ua писав, про ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння