Прості речі часом виявляються набагато складніші, аніж здаються. З сирниками та ж історія. Звичайно, для досвідчених господинь це блюдо настільки звично, що і говорити про це не слід. Але, як виявилося, приготування смачних сирників справа не така вже й проста і у багатьох викликає складності.

А відтак, демонструємо вам рецепт смачних сирників, які готуються вкрай просто та викличуть неабиякий резонанс серед гостей, адже підкорять їх своїм смаком та ніжністю.

Інгредієнти:

  • 500 грамів сиру;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 1 яйце;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • борошно;
  • соняшникова олія для смаження.

Сирники, скріншот: YouTube
Сирники, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз
Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги Жителів багатоквартирних будинків приголомшили тарифним "сюрпризом": послуга подорожчала одразу на 100% Накриє "золотий дощ" або ж хвиля кохання: які 3 знаки Зодіаку будуть найщасливішими наприкінці липня За графіком не лише світло, а й вода: комунальники запроваджують нові обмеження
Показати ще

1. У сир розбити яйце, всипати цукор і добре перемішати.

2. Борошно змішати з розпушувачем і додати в сир. Все добре перемішати.

3. З отриманого тіста мокрими руками формуємо невеликі кульки. Кожну перед смаженням обвалюють в борошні.

4. У глибоку сковороду або казан, наливаємо велику кількість масла (стільки, щоб наші сирники плавали в маслі). Обсмажуємо наші сирники з усіх боків до золотистого кольору.

5. Викладаємо на блюдо з паперовою серветкою на дні (для того, щоб серветка ввібрала в себе надлишки масла). І посипаємо цукровою пудрою. Подаємо зі сметаною.

Смачного!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних

Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння