Капустяники з фаршем по-домашньому готуються досить просто і швидко. Крім того,
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОригінальним рецептом апетитних капустяників з фаршем по-домашньому ділиться видання "
Інгредієнти:
- 500 г молодої або звичайної капусти
- 600 г фаршу
- 1 яйце
- 2 цибулини
- 1 ч. л. солі
- 2–4 ст. л. пшеничного борошна
- чорний мелений перець за смаком
Приготування:
Капусту і цибулю помити і порізати невеликими шматками. Далі перемолоти їх за допомогою м'ясорубки або блендера. Капустяний фарш змішайте з м'ясним. Додай яйце, сіль і чорний перець, а також улюблені спеції. Ретельно перемішайте масу до однорідного стану та сформуйте котлети з отриманого фаршу. Обкачайте котлети в борошні.
Добре розігрійте сковорідку з соняшниковою олією та обсмажте котлети на маленькому вогні під кришкою. Достатньо буде 5 хвилин з кожного боку. Щоб котлети точно були готовими можна додатково помістити їх у форму для випікання, накрити фольгою і відправити в духовку. Попередньо налийте у форму 2 ст. л. води. Тримайте їх у духовці протягом 15 хвилин при 180 градусах.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, старий бабусин рецепт —
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,