Часникова паста – це дуже ароматний і пікантний додаток до різних салатів, м'ясних страв, борщу. Ваші страви стануть особливими, якщо додати ложку госрої пасти.

Для приготування 1 способом вам знадобляться такі інгредієнти:

— часник, 250 г;

— сіль, 1 ч. л;

— олія, 30 мл;

Популярні новини зараз
Сукня за 8 млн грн, вілла росіян і Максим Галкін - тамада: весілля киян у Комо розлютило українців Чоловікам можуть дати більше часу на ТЦК: нардеп вважає, що це необхідно Тарифи на воду різко підняли: скільки коштуватиме куб, ціни по областях Українці отримають від ПФУ нові виплати, і це не пенсія: кому прийдуть додаткові гроші
Показати ще

— лимонний сік, 1 ст. л.

Процес приготування

Часник кладемо в чашу блендера і перебиваємо до однорідності.

Додаємо сіль, сік лимона і рослинне масло. Перебиваємо ще раз.

Часник, скріншот: YouTube
Часник, скріншот: YouTube

Викладаємо масу в чисту баночку і закриваємо кришкою. Зберігаємо пасту в холодильнику.

Порада: часник подрібнюємо тільки блендером, на тертці і за допомогою м'ясорубки, він не так дрібно, як потрібно подрібнюється.

Для приготування 2 способом необхідні такі інгредієнти:

— часник, 250 г;

— сіль, 1 ч. л;

— оцет яблучний, 1 ст. л;

— олія, 30 мл;

— кріп небагато.

Процес приготування

Подрібнюємо часник в чаші блендера, додаємо всі інші інгредієнти і ще раз перебиваємо масу.

Викладаємо в баночку і зберігати в холодильнику.

Соус з часникових стрілок, скріншот з відео: Real Food / Телеграм
Соус з часникових стрілок, скріншот з відео: Real Food / Телеграм

Порада: для довгого зберігання пасти, залийте її в баночці невеликою кількістю рослинного масла. Також вона дуже довго зберігається в морозильній камері, так що зробіть собі порції пасти.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заливний пиріг з помідорами - оригінальна випічка з простих овочів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників

Також "Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння