Багатьом здається, що приготувати коньяк в звичайних домашніх умовах, навіть з правильного виноградного сусла – завдання надскладне, а вже намагатися приготувати його зі спирту-ректифікату або горілки – взагалі нонсенс.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСпокійно, товариші, спокійно! Не все так безнадійно. Оригінальний французький коньяк, і арманьяк, а чачу або справжній виноградний бренді реально приготувати на власній кухні.
Інгредієнти на 3 літри горілки:
жменя шипшини,
жменя глоду,
1 столова ложка кори дуба,
5-6 гілочок звіробою,
10 шт. гвоздики (без кульок),
пакетик чаю,
3 столові ложки цукру.
Приготування:
засипати всі інгредієнти в банку з горілкою. Поставити в темне прохолодне місце, куштувати можна вже через три тижні, але чим довше – тим краще. Через 3-4 місяці його не відрізнити від справжнього.
Як бачите, в приготуванні домашнього коньяку немає нічого складного. Тож, коли маєте трохи горілки і часу - сміливо пробуйте готувати фірмовий шедевр.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, заливний пиріг з помідорами - оригінальна випічка з простих овочів.
Як повідомляв портал "Знай.uа", заготовки, які не шкодять здоров'ю - топ продуктів для зберігання в морозилці.
Також "Знай.uа" писав, часникова паста до борщу та м’яса - 2 способи приготування.