Приготувати смачний холодець — справа, хоча й не швидка, але й не настільки клопітка, як здається на перший погляд. Ця холодна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСкладові:
- курка — 1.5 – 2 кг;
- ніжки свинячі — 2 шт;
- морква і цибуля — по 1 шт;
- сіль — 1,5 ст. л;
- перець горошком — 6 шт;
- запашний перець — 4 шт;
- лавровий лист — 4 шт;
- гвоздика — 2 шт.
Приготування:
Промиваємо та очищуємо м'ясо. Заздалегідь замочуємо ніжки та курку у холодній воді на 3–4 години. Шкуру курки прибираємо, жир також відрізаємо. Заливаємо водою трохи вище м'яса, доводимо до кипіння, знімаємо пінку і солимо за смаком.
Зменшуємо вогонь і тушкуємо під кришкою 4–5–6 годин. Через 40 хвилин після закипання додаємо моркву і цибулину в лушпинні, всі спеції. Остуджуємо 1 годину під кришкою, потім виймаємо м'ясо, прибираємо спеції. М'ясо розбираємо на шматочки і розкладаємо по місткостях.
Тепер додаємо часник за смаком, заливаємо м'ясо бульйоном, викладаємо моркву для декору та залишаємо остуджуватися. Потім переставляємо в холодильник для повного застигання.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,