Шаурма - це дуже чудове просте блюдо, яке нікого не залишить байдужим, ні дітей, ні дорослих. А відтак, якщо ви любите ситно і смачно перекусити, тоді цей рецепт шаурми з куркою і овочами вам обов'язково припаде до смаку. І варто зауважити, що готується шаурма в домашніх умовах досить швидко.

Інгредієнти:

  • Вірменський лаваш - 1 штука;
  • Курка 500 г;
  • Цибулина - 2 штуки;
  • Морква по-корейськи 300 г;
  • Помідори чері - 10 штук;
  • Майонез 150 г;
  • Кетчуп 150 г;
  • Яйце куряче - 2 штуки;
  • Рослинна олія.

приготування шаурми, скріншот з відео
приготування шаурми, скріншот з відео

Приготування:

1. Курку відварюємо. Ріжемо (рвемо) на окремі шматочки. Обсмажуємо до появи невеликої скоринки. Можна присмачити соєвим соусом (якщо ви любите солоне).

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

2. Нарізаємо цибулю півкільцями. Обсмажуємо в рослинній олії до золотистого кольору. Зливаємо масло. Перекладаємо в окремий посуд.

3. Помідори чері нарізаємо в чверть.

4. Для соусу змішуємо: майонез і кетчуп в однакових пропорціях.

5. Розбиваємо 2 яйця, збовтуємо віночком, залишаємо для змащення лаваша всередині і зовні.

6. Розрізаємо лаваш на 6 частин.

7. Беремо невеликий шматок лаваша. Змащуємо його спочатку яйцем, потім соусом, зверху "удобрюємо" все цибулею, морквою і помідорами. І укладаємо на середину лаваша курку. Звертаємо в трубку.

8. Змащуємо яйцем з двох сторін і кладемо на сковорідку (або на гриль). Обсмажуємо з двох боків до утворення скоринки.

Смачного!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з м'ятою, йогуртом і копченим сиром - топ-3 несподіваних рецепти зелених літніх супів

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння