Шаурма - це дуже чудове просте блюдо, яке нікого не залишить байдужим, ні дітей, ні дорослих. А відтак, якщо ви любите ситно і смачно перекусити, тоді цей рецепт шаурми з куркою і овочами вам обов'язково припаде до смаку. І варто зауважити, що готується шаурма в домашніх умовах досить швидко.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Вірменський лаваш - 1 штука;
- Курка 500 г;
- Цибулина - 2 штуки;
- Морква по-корейськи 300 г;
- Помідори чері - 10 штук;
- Майонез 150 г;
- Кетчуп 150 г;
- Яйце куряче - 2 штуки;
- Рослинна олія.
Приготування:
1. Курку відварюємо. Ріжемо (рвемо) на окремі шматочки. Обсмажуємо до появи невеликої скоринки. Можна присмачити соєвим соусом (якщо ви любите солоне).
2. Нарізаємо цибулю півкільцями. Обсмажуємо в рослинній олії до золотистого кольору. Зливаємо масло. Перекладаємо в окремий посуд.
3. Помідори чері нарізаємо в чверть.
4. Для соусу змішуємо: майонез і кетчуп в однакових пропорціях.
5. Розбиваємо 2 яйця, збовтуємо віночком, залишаємо для змащення лаваша всередині і зовні.
6. Розрізаємо лаваш на 6 частин.
7. Беремо невеликий шматок лаваша. Змащуємо його спочатку яйцем, потім соусом, зверху "удобрюємо" все цибулею, морквою і помідорами. І укладаємо на середину лаваша курку. Звертаємо в трубку.
8. Змащуємо яйцем з двох сторін і кладемо на сковорідку (або на гриль). Обсмажуємо з двох боків до утворення скоринки.
Смачного!
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,