Серед людей, які худнуть, часто трапляються суперечки щодо того, чи можна їсти картоплю. Насправді, можна. Дієтологи рекомендують не виключати з раціону цей шалено смачний бульбоплоди. Однак щоб він не нашкодив вашій фігурі, його потрібно правильно приготувати. Пропонуємо вашій увазі дуже смачний рецепт, який буде для вас корисним.

Картопля по-селянськи, фото з відкритих джерел
Картопля по-селянськи, фото з відкритих джерел


Отже, вам знадобиться кілька молодих картоплин. Їх необхідно відмити і очистити від бруду. Далі потрібно порізати картоплю на часточки і скласти в ємність. Далі додаємо спеції, щоб наша картопелька була ароматної і смачної. Краще всього підійдуть копчена паприка, роздавлений часник, розмарин. Також знадобляться сіль і перець.

Далі складаємо скибочки на деко і зверху додаємо кілька гілочок чебрецю. Запікаємо протягом 25 хвилин. В результаті у вас вийде приголомшлива картопелька по-селянськи з хрусткою скоринкою, але при цьому дуже ніжною серединкою. Смачного!

Нагадаємо, з м'ятою, йогуртом і копченим сиром - топ-3 несподіваних рецепти зелених літніх супів

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційного блюда

Також Знай.uа писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння