Літо, спека і … морозиво. Вибір у магазинах величезний, проте й вдома можна приготувати чудовий десерт! Домашнє морозиво - не так складно, як може видатись на перший погляд. Пропонуємо вам рецепт домашнього пломбіру в шоколадній глазурі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВам знадобиться на 6 порцій:
- 300 мл згущеного молока
- 300 мл жирної сметани або вершків
- 100 гр чорного шоколаду.
Хід приготування:
На паровій бані розтопіть шматочки шоколаду. Помішуйте, щоб сформувалась рівномірна субстанція.
У паперові одноразові стаканчики налийте 2-3 столові ложки шоколаду.
Рухаючи і обертаючи стаканчик, розподіліть шоколад на стінки. У вас вийде шоколадний стаканчик.
Поставте стаканчики на 10 хв у холодильник, щоб шоколад взяв форму.
Холодні вершки чи сметану збийте до пружної піни.
Додайте до піни згущене молоко.
Продовжуйте збивати, щоб у вас сформувалась однорідна маса.
Вершкову масу розкладіть по вашим стаканчикам.
Після цього стаканчики знову повертаються у холодильник на 10 хвилин.
Після цього засуньте у кожен стаканчик дерев'яну ложечку.
Покладіть стаканчики у холодильник, тепер на 5 годин.
Останній момент: перед подачею обережно надріжте стаканчик і дістаньте морозиво!
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, заливний пиріг з помідорами - оригінальна випічка з простих овочів.
Як повідомляв портал "Знай.uа", заготовки, які не шкодять здоров'ю - топ продуктів для зберігання в морозилці.
Також "Знай.uа" писав,