Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПродукти розраховані на кастрюлю 3 л.
Інгредієнти:
- 3 великі буряки
- 3 огірка
- 3 картоплини
- 6 курячих яєць
- зелень (цибуля, кінза, петрушка)
- 100 гр. сметани
- 1 лимон (сік)
Приготування:
Буряк поставити варити (зазвичай це займає близько 1,5 години). По готовності дати охолонути, почистити та натерти на великій тертці в кастрюлю, зверху залити водою.
Далі, почистити та відварити до готовності картоплю.
Відварити яйця. Дати охолонути, почистити, розділити білки і жовтки. Вони знадобляться нам окремо.
Наступним кроком натремо огірки та яєчні білки на велику тертку.
В окремій посудині ретельно змішуємо дрібно порізану зелень, яєчні жовтки та сіль.
До натертого буряку добавимо натерті огірки та яєчні білки, картоплю та розтерту зелень. Перемішуємо. Якщо масса вийшла занадто густою додайте трішки води.
В кінці додаємо сметану, сік одного лимону та сіль. Ретельно перемішуємо.
Якщо під рукою немає лимону, то його можна замінити на оцет.
А якщо розпочати приготування раніше та попередньо запекти в духовці, або на кострі, буряк та картоплю - смак буде ще більш насиченим.
Смачного!
Нагадаємо,
Як повідомляв Знай. ua,
Також Знай. ua писав, що