У курки, яка маринована в йогурті, просто приголомшливий смак. М'ясо виходить ніжне, ароматне і м'яке, а сама скоринка - золотиста та хрустка. Зробити такий маринад дуже швидко і легко навіть для того, хто зовсім не вміє готувати. У рецепті можна використовувати будь-яку частину курки, а йогурт можна замінити густим кефіром. Також солити м'ясо потрібно зовсім небагато, так як в маринаді присутній соєвий соус. Цей рецепт ніколи не підведе дбайливих господинь, пише Telegram-канал Кухня по-чоловічому.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнти:
- курячі ніжки – 8 шт.;
- йогурт – 100 мл;
- зерниста гірчиця – 1 ст. л.;
- соєвий соус – 1 ст. л.;
- мед – 2 ч. л.;
- сіль і перець – за смаком.
Спосіб приготування:
1. Спочатку курячі ніжки промиваємо та добре просушуємо.
2. У ємності для запікання змішуємо йогурт з гірчицею, соєвим соусом і медом.
3. Курячі ніжки натираємо сіллю та перцем.
4. Потім помістити ніжки в ємність до соусу і гарненько перемішуємо. Залишити на 20 хвилин.
5. Далі знову ретельно перемішуємо і відправляємо в розігріту духовку. Запікати приблизно 40-50 хвилин при 180 градусах до рум'яної скоринки.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що з чорної смородини можна приготувати неймовірно ароматну і апетитну заправку. Цей соус підкреслить смак будь-якого м'яса, будь то яловичина, свинина або телятина.
Як повідомляв портал "Знай.ua", кульбаба - це не тільки дитяча розвага, матеріал для плетіння вінків, лікарська рослина та салатне листя, але й сировина для вироблення алкогольного напою. Вино з кульбаб може стати дійсно вражаючим напоєм, який дозволить зберегти аромат літа для холодної пори.
Також "Знай.ua" писав, що Ольга Мартиновська поділилася простим і неймовірно смачним рецептом ніжного рулету з соковитою полуницею.