Вишня у власному соку — це чудова начинка для зимових випічок. Щобільше, її можна використовувати не лише для випічки, але й для
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- вишня
- цукор — по 1 склянці на кожен кілограм ягід.
Приготування:
Спершу з вишень видаліть кісточки, це найбільш трудомісткий процес у приготуванні вишень у власному соку. Тому найкраще для цього рецепту підходять спілі й великі ягоди. Тепер пересипте вишневий м'якуш цукром із розрахунку: 1 склянка на 1 кг вишні.
Залиште ягоди у такому вигляді на 12 годин, щоб вони могли просочитися цукром і виділити необхідну кількість соку. Потім каструлю з вишнями поставте на вогонь і дайте закипіти.
Після закипання розкладіть ягоди у стерильні банки. Найкраще підійдуть літрові або півлітрові. Залийте ягоди соком, який виділився під час приготування. Одразу ж закатайте банки металевими простерилізованими заздалегідь кришками. Переверніть їх догори дном та вкутайте у тепле покривало. Залиште так до повного охолодження.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,