Сезон кабачків відкрито! Пропонуємо простий , який стане ще однією вагомою причиною полюбити цей овоч. Кабачки виходять дуже смачними, хрусткими і ароматними. Щобільше, ця страва не лише смачна, а ще й корисна. У вас вийдуть найхрусткіші кабачки, і практично без олії!
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПростим рецептом з кабачків ділиться редакція "Так просто!"
Інгредієнти:
- 2 невеликих кабачки
- 0,5 ст. борошна
- сіль і перець за смаком
- рослинна олія
- 0,5 ст. сметани
- 2–3 головки часнику
- зелень
Приготування:
Кабачки помийте і наріжте кружечками. Поки овочі молоді, їх можна не чистити. Тепер приготуємо панірування. У міцний целофановий пакет всипте борошно, сіль і перець, орієнтуючись на свій смак. Складіть кабачки в пакет, закрутіть його у горловині, щоб всередині залишилося повітря, гарненько потрусіть, щоб всі шматочки кабачків вкрилися паніруванням.
Тепер розігрійте духовку, на деко налийте 2–3 ст. ложки рослинної олії. Втім масло можна взагалі не додавати, тоді вийде ефект смаження на сухій сковорідці. На розігріте деко викладіть кабачки і відправте в духовку на 15–20 хвилин. Посеред готування переверніть кабачки на іншу сторону.
До закуски можна приготувати соус. До кабачків підійде соус на основі сметани, але можна використовувати й майонез. До сметани додайте подрібнений часник і зелень за смаком.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, — надзвичайно ніжна і соковита страва для особливої вечері. М'ясо в результаті виходить ніжним та соковитим, страва буквально тане у роті.
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,