Жодне літо в селі не обходиться без великих і смачних, приготованих на пару і з великою любов'ю бабусиних вареників з вишнею!
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти для вареників з вишнею на пару:
борошно пшеничне просіяне – приблизно 3 склянки
сироватка (можна замінити кислим молоком) кімнатної температури – 1 стакан
сіль - хороша щіпка
сода – 1 ч. л. (неповна)
Для вишневої начинки: свіжа вишня з кісточкою – 500 г
Посипати готові вареники: цукор – 2-3 ст. л.
Повертаємося до тесту – його слід поділити на три частини. З кожною ми формуємо длинненькую ковбаску і нарізаємо її на шайби шириною в 3-4 див.
Складність приготування таких вареників: у бабусі все завжди виходило легко і просто
Скільки знадобиться часу: на весь процес піде менше години
Тісто для вареників на пару завжди слід готувати на основі сироватки або кислого молока. Так от – до просіяної муки, змішаної з гарною дрібкою солі і неповної чайної ложечкою соди, ми наливаємо 1 склянка сироватки кімнатної температури.
Вареники з ягодами на пару – для цього потрібна нехитра конструкція з великої каструлі і натягнутого на неї відрізки марлі. Як тільки вода в каструлі закипить, ми викладаємо на марлю вареники, накриваємо який-небудь підходящої кришкою і засікаємо рівно 5 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, живильний коктейль, швидка випічка, літній салат — цікаві варіанти простих страв з персиків.
Як повідомляв Знай. ua, ніжний вершковий пломбір з дитинства — цей простий рецепт відіб'є у вас бажання купувати морозиво в магазині.
Також Знай. ua писав, що ви в неї закохалася з першого шматочка, рецепт піци з тунцем і червоним цибулею.