Як відомо, креветки добрі в будь-якому вигляді, а смажені в тонкому пивному клярі – це справжнї святкові ласощі. Завдяки пиву кляр стає по-справжньому хрустким і дуже ароматним, а креветки будуть соковитими, м'якими та дуже ніжними. В ідеалі їх можна подавати до столу з рисовим гарніром. Простий рецепт креветок в пивному клярі, що дуже порадує сім'ю, пише tochka.net.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнти:
- креветки тигрові великі – 500 г;
- яйце – 1 шт.;
- пиво – 200 мл;
- борошно – 2-3 ст. л.;
- сіль – за смаком;
- перець гострий мелений – за смаком;
- рослинне масло.
Спосіб приготування:
1. Спочатку розморозити й очистити креветки, але залишити хвостики.
2. Далі змішати яєчний білок і борошно, додати сіль і гострий перець.
3. Потроху влити пиво перемішуючи віночком або міксером, щоб не було грудочок.
4. У каструлю налити рослинне масло, приблизно на 2-3 см.
5. Розігріти масло на плиті й опускати в нього креветки які попередньо умочили в кляр. Смажити до золотистого кольору, коли креветка спливе значить готова.
6. Готові креветки покласти на папір, щоб позбавитися від зайвої олії. Подавати до столу можна з улюбленим соусом.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати торт з кабачків.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували домашній рецепт вареників з вишнею.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати чебуреки на кефірі.