Погодьтесь, інколи до вас йдуть гості, а ви настільки потонули у справах і обов'язках, що навіть забули детально продумати наїдки, якими частуватимете близьких вам людей. Сьогоднішній рецепт ідеальний для таких ситуацій: продукти для нього часто є в кожному холодильнику, а якщо немає, то точно знайдуть в найближчому маленькому магазині. Плюс, ця закуска може бути чудовою і здоровішою альтернативою чипсам, адже чудово смакуватиме під пиво і серіал.

Ідеєю рецепту ділиться Telegram-канал "Кухня по-мужски".

Шампіньйони-гриль, фото з соцмереж
Шампіньйони-гриль, фото з соцмереж

Вам потрібні
гриби-шампіньйони, великого розміру
твердий сир (який буде добре плавитись або ж беріть ваш улюблений)
часник

Хід приготування:
Помийте гриби, всі ніжки відріжте.
В мисочку натріть сир.
У сир вичавіть часник, орієнтуйтесь на свій смак.
Сумішшю нафаршируйте шапинку гриба.
Нафаршировані гриби викладіть на гриль, тримайте їх на середньому вогні, хвилин 10-20 (орієнтуйтесь на потужність свого гриля).

Дайте страві трохи охолонути і насолоджуйтесь чудовим поєднанням часнику, плавленого сиру і грибів. Якщо ви любите зелень, можете до суміші додати дрібно покришену петрушку. До цієї закуски добре пасуватиме темне насичене гірчинкою пиво! Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, живильний коктейль, швидка випічка, літній салат — цікаві варіанти простих страв з персиків.

Як повідомляв Знай. ua ніжний вершковий пломбір з дитинства — цей простий рецепт відіб'є у вас бажання купувати морозиво в магазині.

Також Знай.uа писав, що ви в неї закохаєтеся з першого шматочка, рецепт піци з тунцем і червоною цибулею.