Ідеальною стравою для пікніка чи на святковий стіл будуть запечені у духовці овочі, які можна обрати за своїм смаком. Запечені за цим рецептом овочі виходять надзвичайно смачними. Страва завжди з’їдається повністю, скільки б ви її не приготували.

Рецепт чудового маринаду для запечених овочів, пропонує "LikeMe".

Запечені овочі, скріншот: YouTube
Запечені овочі, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

  • 1 болгарський перець
  • 1 кабачок
  • 1 баклажан
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 1 столова ложка оцту 9%
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 4 столові ложки рослинної олії

Приготування:

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Часник очищаємо і видавлюємо у посудину через прес. Туди ж додаємо рослинну олію, оцет і соєвий соус. Все ретельно перемішуємо. Всі підготовлені овочі ретельно промиваємо і очищаємо. А потім нарізаємо великими шматочками і перекладаємо у тарілку.

Заливаємо овочі маринадом і добре перемішуємо руками, намагаючись трохи вдавлювати маринад в овочі. Посудину накриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою і залишаємо овочі маринуватися на 1 годину.

Деко накриваємо пергаментним папером і викладаємо на нього мариновані овочі. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо випікатися на 20-30 хвилин. Страва готова.

Запечені овочі, скріншот: YouTube
Запечені овочі, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мусака, човники і запіканка з баклажанів - топ-3 чудових варіанти для смачної вечері.

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви. Ця страва відмінно підійде для ситного сніданку, обіду чи вечері.

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо.