Популярна голлівудська акторка Кемерон Діаз поділилася рецептом улюбленого салату зі смаженої кукурудзи, молодого гороху та сиру фета. Детальний відеорецепт вона опублікувала у своєму Instagram.

Кемерон Діаз особисто показала процес приготування свого улюбленого літнього салату, додавши, що до нього чудово підійде келих білого вина.

Салат від Кемерон Діаз, фото: instagram.com/camerondiaz
Салат від Кемерон Діаз, фото: instagram.com/camerondiaz

Інгредієнти:

  • 1 качан кукурудзи
  • 1 жменя гороху
  • сир фета за смаком
  • 1/2 апельсина
  • 1 зубчик часнику
  • винний оцет
  • оливкова олія
  • сіль

Приготування:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Готуємо заправку для салату: для цього з'єднуємо оливкову олію, винний оцет та апельсиновий сік, тремо часник. Солимо за смаком і ретельно перемішуємо все.

З кукурудзяного качана зрізаємо зернята. Підсмажуємо їх на оливковій олії на розігрітій сковороді. До кукурудзи додаємо трішки солі та помішуємо у процесі приготування. На зернятах має утворитися золотава скоринка.

Поки смажиться кукурудза, нарізаємо стручки зеленого молодого гороху. У глибокій посудині змішуємо нарізаний горох, підсмажену кукурудзу, подрібнений сир фета і заправляємо кількома ложками приготованого завчасно соусу. Досолюємо за смаком та вимішуємо.

Салат від Кемерон Діаз, фото: instagram.com/camerondiaz
Салат від Кемерон Діаз, фото: instagram.com/camerondiaz

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мусака, човники і запіканка з баклажанів - топ-3 чудових варіанти для смачної вечері.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фаршировані печериці з перепелиними яйцями та сирокопченою ковбасою — красива святкова страва за 20 хвилин

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо.