Фаршировані перепелиними яйцями та сирокопченою ковбасою печериці — швидка та цікава
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Гриби (печериці, великі) - 6 шт.
- Цибулю білий - 1 шт.
- Ковбаса (сирокопчена) - 20 г
- Вершки (20%) - 50 мл
- Сир плавлений - 20 г
- Петрушка (кілька гілочок)
- Яйце перепелине - 6 шт.
- Масло рослинне (для смаження) - 10 г
- Сіль - 2 г
- Перець чорний (мелений) - 1 г
Приготування:
Капелюшки печериць очистити, відрізати ніжки. Посолити їх, поперчити та залишити маринуватися. Нарізати дрібно цибулю і ніжки грибів. Обсмажити на олії до рум'яного кольору. Додати вершки і слайс сиру. Посолити, поперчити.
Тепер додати дрібно нарізану ковбасу і зелень. Перемішати та одразу зняти з вогню. Ковбаса і зелень не повинні тушкуватися, вони тільки повинні віддати свій аромат начинці. Остудити, начинити цією масою капелюшки. Зробити посередині поглиблення.
Вбити по перепелиному жовтку в центр кожного гриба. Запікати при 180°C протягом 10 хвилин. Прикрасити на свій смак. Для цього ідеально підійде бальзамічний крем, квадратики з болгарського перцю, слайси молодої моркви і гілочки розмарину. Якщо залишити трохи білка, вийде як ромашка у центрі гриба.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,