Солодкий болгарський перець з начинкою — відмінна літня . Готується просто і мінімум витрат. Начинку можна змінювати на свій розсуд, наприклад, додати шинку, м'ясо або копченості.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт приготування солодкого болгарського перцю з сирною начинкою пропонує видання "Alimero".
Інгредієнти:
- болгарський перець - 3-4 шт.
- огірок — 1 шт.
- сир — 100 г
- яйце — 4 шт.
- борошно
- олія рослинна
- майонез
- сіль
- часник — 1 - зубчики
Приготування:
Солодкий болгарський перець очищаємо від насіння та промиваємо у проточній воді. Розрізаємо кожен на 4 частини. Для того, щоб з перцю легко зняти шкірку, потрібно потримати його у розігрітій духовці протягом декількох хвилин.
Готуємо начинку. Яйця відварюємо круто, очищаємо та натираємо на великій тертці. Свіжий огырок миємо та натираємо на великій тертці. Сир також натираємо на тертці. Всі інгредієнти змішуємо, солимо за смаком. Додаємо трохи часнику і майонез. Ретельно перемішуємо до однорідної маси.
Яйце збиваємо з невеликою кількістю борошна, солимо за смаком. Кожен шматочок болгарського перцю обмокаємо у яєчному клярі і обсмажуємо до рум'яної скоринки на повільному вогні у рослинній олії. Підготовлені перці викладаємо на тарілку, фаршируємо сумішшю з яєць, огірка і сиру. За бажанням, зверху можна накрити ще шаром перців. Відправляємо в холодильник на деякий час.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", — красива святкова страва за 20 хвилин
Також Знай.uа" писав, — рецепт маринаду, який зробить звичайну страву неперевершеною. Ідеальна страва для пікніка чи на святковий стіл
ᅠ