Компот з порічок завжди виходить дуже красивим і яскравим. Смак у цього вітамінного напою просто чудовий — він ніколи не вийде у вас нудотним, завдяки характерній кислинці ягід. Можна поекспериментувати, додавши у компот з порічок апельсин —
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПростий у приготуванні рецепт пропонує Телеграм-канал "Дневник дачника".
Інгредієнти на 3-х літрову банку:
- Порічки — ⅓ банки
- Цукор — 1 склянка
- Вода — 1,8 л.
Приготування компоту з порічок:
- Ягоди перебрати, промити та покласти в чисту банку.
- Приготувати сироп. Для цього в емальовану каструлю налити воду, засипати цукор, довести до кипіння і кип'ятити до повного розчинення цукру.
- Залити готовий сироп у банку з порічками. Банки з компотом закатати стерилізованими кришками, перевернути догори дном і укутати теплою ковдрою на 12 годин.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,