Помідори по-корейськи - це неймовірна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в
Складові:
- 2 кг помідорів
- 2 головки часнику
- 100 мл оцту
- 100 мл соняшникової олії
- 2 ст. л. солі
- 2 болгарських перців
- 1 перець чилі
- 1 пучок зелені
- 80-100 г цукру
Приготування:
Подрібніть болгарський перець, перець чилі і часник в м'ясорубці або блендері. До отриманої маси додайте сіль, цукор, рослинну олію, оцет і подрібнену зелень. Все добре перемішайте. Розріжте помідори навпіл або на чотири частини. Викладіть томати разом із заправкою в трилітрову банку шарами і закрий її кришкою.
⠀
Поставте банку на ніч в холодильник дном вгору, щоб верхній шар промаринувався швидше. Вранці можна перевернути її в нормальне положення. Попри те, що ця пікантна і соковита закуска може зберігатися в холодильнику до тижня, готуйте її одразу якнайбільше, тому що буде важко втриматися від того, щоб не змести смачні помідори по-корейськи все нараз.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа —
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний