Запечені яблука з сиром — це неймовірна
⠀
Інгредієнти:
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися- Яблуко — 6 шт.
- Сир — 150 г
- Жовток яєчний — 1 шт.
- Цукрова пудра або мед — 2 ст. л.
- Ванільний цукор — 1 ч. л.
- Крохмаль — 1 ч. л.
Приготування:
⠀
Яблука можна брати будь-які, головне щоб вони не були надто м'якими і не розвалилися. Помийте їх та зріжте "кришечки". Чайною ложкою акуратно вийміть серцевину з насінням, не прорізаючи яблука наскрізь і залишаючи товсті стінки.
Покладіть у чашу блендера сир, цукрову пудру, крохмаль, ванільний цукор і жовток яйця. Перебийте складники в однорідну масу. У вже готову масу можна ще додати невеликі родзинки. Тепер яблука покладіть у форму для запікання, змащену вершковим маслом. Щільно наповніть яблука сирною начинкою.
Запікайте їх у розігрітій до 190° C духовці близько 30 хвилин, Готовність десерту можна перевірити ножем: стінка яблука має легко протикатися. Готові яблука можна посипати цукровою пудрою. Такий десерт краще подавати теплим, хоча холодним він теж дуже смачний.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,