Фруктове морозиво є чи не найулюбленішою їжею дітей. А якщо воно складається з натуральних фруктів, то ласувати ним можна скільки завгодно. Пропонуємо спробувати цікавий, але водночас дуже простий у приготуванні рецепт персикового морозива. 

Інгредієнти: 

  • персики — 300 г
  • молоко — 100 г
  • мед — 1 ч.л.
  • м'ята — декілька листочків

Персики, фото Pxhere
Персики, фото Pxhere

Приготування:

Персики або будь-який інший фрукт на ваш смак нарізаємо і ставимо у морозильну камеру. Через 2-3 години фрукти дістаємо і перемелюємо їх в блендері разом зі 100 г молока та чайною ложкою меду. Додаємо декілька листочків м'яти і продовжуємо перемелювати блендером, поки не вийде однорідна маса.

Перекладаємо все назад в контейнер і заморожуємо ще протягом декількох годин. Виходить дуже смачне і ніжне морозиво. При бажанні на дно формочок чи контейнера можна додати шоколадну крихту — у вас вийде дуже красивий десерт. А щоб легко витягти морозиво з формочок занурте їх на 2 секунди в гарячу воду.

Популярні новини зараз

Завжди "світська" Катерина Осадча здивувала шевелюрою на ногах

Педагог відкрив українцям очі на реальний стан речей у школах: "Неможливо зберегти здоров'я"

Копи припинили шукати зниклого 15-річного франківчанина - надії більше немає

Львівських школярів пустять за парти з 1 вересня, але позбавлять найголовнішого - жодної радості, тільки підручники

Показати ще

View this post on Instagram

Все, кто cохранил рецепт помашите мне ручкой 👋 в комментариях и не забывайте оценить сердечком ❤️🙏 ⠀ Персиковое мороженое 🔥😻 СОХРАНЯЙ РЕЦЕПТ, ТЕБЕ ТОЧНО ПОНРАВИТСЯ!💋 ⠀ 300 гр персиков (можно использовать любой другой фрукт) нарезаем и отправляем в морозилку. Через 2-3 часа достаём и перемалываем в блендере вместе со 100 гр молока и чайной ложкой мёда, добавляем пару листиков мяты и продолжаем перемалывать блендером пока не получится однородная масса. Перекладываем все обратно в контейнер и замораживаем ещё пару часов. Получается очень вкусное и нежное мороженое. Приятного аппетита!❤️ ⠀ Автор - @litvinova.food

A post shared by КУХНЯ | КУЛИНАРИЯ | РЕЦЕПТЫ (@cooks.story) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вітамінний компот з порічок на зиму — приготування корисного напою всього у три кроки

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки

Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний рецепт запікання яблук з сиром та родзинками