Шаурма є одним з простих і смачних перекусів в домашніх умовах. Серед інгредієнтів знадобиться лаваш, половинка помідора і огірка, приблизно 4-5 столових ложок капусти, 2 ст.ложки кетчупу і 2 — майонезу, 150 грам курячого філе, а також кілька ложок рослинного масла для смаження і пару щіпок чорного перцю і солі. Про це розповіли на сайті "Повар.ру".

Читайте Знай в Google News!

Перед приготуванням шаурми за класичним рецептом, вам необхідно добре вимити продукти і м'ясо. Тепер потрібно нарізати помідор часточками, огірок-соломкою, і нашаткувати капусту, після чого її трохи посолити. Соус в найпростішій варіації складається з майонезу, кетчупу і невеликого додавання чорного меленого перцю.

Рецепт шаурми, скріншот: Youtube
Рецепт шаурми, скріншот: Youtube

Далі перейдемо до м'яса, куряче філе з обох сторін потрібно поперчити і посолити і слідом обсмажити з двох сторін на середньому вогні під кришкою до готовності.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Приготуйте лаваш і змастіть його готовим соусом по центру, розташуйте нарізаний помідор, капусту і огірок. Смажене філе поріжте шматочками і розподіліть по половині на кожну з двох порцій, слідом полийте невеликою кількістю соусу. При загортанні обов'язково, щоб боки були закриті і шаурма була щільно згорнута. В кінці приготування відправте її на суху сковороду до утворення скоринки з обох сторін, для цього добре підходить гриль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров'я.

Як повідомляв "Знай.ua", курячий суп з часниковими галушками- рулетиками сподобається дітям і дорослим, швидкий рецепт.

Знай.ua писав, що гостра приправа з баклажанів підійде до м'яса і макаронів - запасайтеся літнім теплом на холодну пору.