Шаурма є одним з простих і смачних перекусів в домашніх умовах. Серед інгредієнтів знадобиться лаваш, половинка помідора і огірка, приблизно 4-5 столових ложок капусти, 2 ст.ложки кетчупу і 2 — майонезу, 150 грам курячого філе, а також кілька ложок рослинного масла для смаження і пару щіпок чорного перцю і солі. Про це розповіли на сайті "Повар.ру".

Читайте Знай в Google News!

Перед приготуванням шаурми за класичним рецептом, вам необхідно добре вимити продукти і м'ясо. Тепер потрібно нарізати помідор часточками, огірок-соломкою, і нашаткувати капусту, після чого її трохи посолити. Соус в найпростішій варіації складається з майонезу, кетчупу і невеликого додавання чорного меленого перцю.

Рецепт шаурми, скріншот: Youtube
Рецепт шаурми, скріншот: Youtube

Далі перейдемо до м'яса, куряче філе з обох сторін потрібно поперчити і посолити і слідом обсмажити з двох сторін на середньому вогні під кришкою до готовності.

Популярні новини зараз
Чому українці платять за світло втричі більше: за це питання серйозно візьмуться Тарифи "душать" українців із новою силою: які комунальні послуги подорожчали найбільше Від 132 до 110 кілограм: співачка alyona alyona показала себе до і після схуднення ТЦК може відібрати важливий документ – українців попередили про чергову пастку
Показати ще

Приготуйте лаваш і змастіть його готовим соусом по центру, розташуйте нарізаний помідор, капусту і огірок. Смажене філе поріжте шматочками і розподіліть по половині на кожну з двох порцій, слідом полийте невеликою кількістю соусу. При загортанні обов'язково, щоб боки були закриті і шаурма була щільно згорнута. В кінці приготування відправте її на суху сковороду до утворення скоринки з обох сторін, для цього добре підходить гриль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров'я.

Як повідомляв "Знай.ua", курячий суп з часниковими галушками- рулетиками сподобається дітям і дорослим, швидкий рецепт.

Знай.ua писав, що гостра приправа з баклажанів підійде до м'яса і макаронів - запасайтеся літнім теплом на холодну пору.